Executive Options B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde informatie. Executive Options B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van onjuistheden en/of problemen veroorzaakt door- of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet, alsmede ingetreden technische storingen. Executive Options B.V. is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door toegang tot deze site.
Preventieve observatie

Preventieve observaties zijn gericht op het herkennen en analyseren van afwijkende omstandigheden in uw directe omgeving.

De beveiligingsspecialisten van Executive Options B.V. hebben zich die omgeving eigen gemaakt en interpreteren de bijzonderheden op de aanwezigheid van mogelijk aanstaande verhoogde risico’s of dreigingen. Pas wanneer zich een reële en onmiddellijke dreiging voordoet, wordt in overleg besloten tot eventuele opvallende beveiliging en begeleiding (Close Protection). Bij concrete aanwijzingen van dreiging vindt doorgaans een samenspel plaats tussen Executive Options B.V. en politie/justitie.

Beveiligen is maatwerk. Tijdens een persoonlijk gesprek bezien wij graag uw specifieke situatie en kunnen wij u informeren over de wijze waarop u in uw geval het beste beveiligd kan worden.