Executive Options B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde informatie. Executive Options B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van onjuistheden en/of problemen veroorzaakt door- of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet, alsmede ingetreden technische storingen. Executive Options B.V. is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door toegang tot deze site.




Technische hulpmiddelen

Ter ondersteuning van de diverse onderzoeken, wordt door Executive Options B.V. gebruik gemaakt van de meest moderne technische hulpmiddelen, zoals digitale foto- en filmapparatuur, kijkers en nachtkijkers, digitale geluidsopname apparatuur, tracking & tracing apparatuur en een scala aan camera apparatuur zowel heimelijk als zichtbaar.

Verhuur opname apparatuur

Ook voor de huur van digitale opname apparatuur en camera's bent u bij Executive Options B.V. aan het juiste adres. Doordat de verhuur plaatsvindt binnen de eigen onderneming, kunnen wij u scherpe tarieven bieden voor de meest moderne apparatuur. Onze eigen technische dienst levert u snel en vakkundig een kwaliteitsprodukt op maat.

De ervaren experts binnen Executive Options B.V. zijn volledig op de hoogte op het gebied van de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving rond (heimelijk) cameratoezicht en de privacy gedragscode en wetgeving. Zij zullen u graag adviseren op dit gebied.

Indien u meer informatie wenst omtrent de penetratie test van Executive Options B.V., neemt u dan contact op met ons kantoor. Wij zullen u graag vrijblijvend informeren omtrent de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.