Executive Options B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde informatie. Executive Options B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van onjuistheden en/of problemen veroorzaakt door- of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet, alsmede ingetreden technische storingen. Executive Options B.V. is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door toegang tot deze site.
Safety Consultancy

Safety Consultancy richt zich met name op het bijstellen en opstellen van bedrijfsnood- plannen op basis van de actuele gestelde regelgeving. Hierbij wordt bovendien gekeken hoe het onderhoud van de BHV-organisatie kan worden gewaarborgd. Het opstellen van onder andere safety beleidsplannen, BHV-plannen, ontruimingsplannen en calamiteitenplannen behoren tot diensten die Executive Options B.V. u kan bieden.

Indien u meer informatie wenst, neemt u dan contact op met het kantoor van EXO. Wij zullen u graag vrijblijvend van nadere informatie voorzien omtrent de mogelijkheden in uw specifieke situatie.