Executive Options B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde informatie. Executive Options B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van onjuistheden en/of problemen veroorzaakt door- of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet, alsmede ingetreden technische storingen. Executive Options B.V. is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door toegang tot deze site.
Quick Scan of Complete Audit

Een inventarisatie kan uiteenlopen van een snelle beoordeling (Quick Scan) tot een diepgaand veiligheidsonderzoek (Security Audit) waarin de bouwkundige- elektronische- en organisatorische maatregelen nauwkeurig worden geïnventariseerd en beoordeeld op effectiviteit.

De security consultants van Executive Options B.V. zijn u graag van dienst bij de inventarisatie van de reeds aanwezige beveiligingsmaatregelen en kunnen u deskundig adviseren met betrekking tot de implementatie van maatregelen, middelen en protocollen.

Indien u meer informatie wenst, neemt u dan contact op met het kantoor van EXO. Wij zullen u graag vrijblijvend van nadere informatie voorzien omtrent de mogelijkheden in uw specifieke situatie.