Executive Options B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde informatie. Executive Options B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van onjuistheden en/of problemen veroorzaakt door- of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet, alsmede ingetreden technische storingen. Executive Options B.V. is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door toegang tot deze site.
Rijstijl Analyse

Elke rijopleiding begint met een intake, hier word een rijgedraganalyse gemaakt voor een advisering over een te volgen opleiding deze duurt een dagdeel (+/- 2 uur).

Aansluitend op de rijopleidingen organiseert Executive Options B.V. jaarlijks 2-daagse opfriscursussen.

Daarnaast verzorgt Executive Options B.V. op maat gemaakte particuliere rijopleidingen die zijn gericht op veiligheidsbewustzijn. Desgewenst kunt u ook bij ons terecht voor volg- en ontsnappingstechnieken, ram- en wegduwtechnieken, slip- en antisliptechnieken en voertuigbeheersing.

Door de diverse door ons gegeven cursussen, is maatwerk zeer wel mogelijk. Tijdens een persoonlijk gesprek wijzen wij u graag op de mogelijkheden.