Executive Options B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde informatie. Executive Options B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van onjuistheden en/of problemen veroorzaakt door- of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet, alsmede ingetreden technische storingen. Executive Options B.V. is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door toegang tot deze site.
Rijopleidingen

Speciaal voor zakelijke- en directiechauffeurs ontwikkelde Executive Options B.V. een aantal chauffeursopleidingen. In deze cursussen staan beveiligingsrijtechnieken centraal. Afhankelijk van de eisen en wensen van de cliënt kunnen deze opleidingen met meerdere modules worden uitgebreid. Naast rijvaardigheid komen ook technische kennis van het voertuig, topografie en omgangsvormen aan de orde.

In het recente verleden hebben wij ook specialistische rijopleidingen voor politiepersoneel verzorgd. Wij zijn om daarvoor in aanmerking te komen uiteraard grondig gescreend.

Verder verzorgen wij ook:

  • De basisrijopleiding
  • Rijopleidingen gericht op veiligheidsbewustzijn
  • Volg- en ontsnappingstechnieken
  • Opfriscursussen

Door de diverse door ons gegeven cursussen, is maatwerk zeer wel mogelijk. Tijdens een persoonlijk gesprek wijzen wij u graag op de mogelijkheden.