Executive Options B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde informatie. Executive Options B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van onjuistheden en/of problemen veroorzaakt door- of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet, alsmede ingetreden technische storingen. Executive Options B.V. is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door toegang tot deze site.
Rijvaardigheidstraining C (SRO)

Deze 5-daagse specialistische rijopleiding voor de zeer ervaren chauffeurs van directieleden en andere Vips, sluit aan op de Executive Options B.V. Rijvaardigheidstraining B.

Tijdens deze opleiding van topniveau, wordt de chauffeur opgeleid om ook onder zware dreigende omstandigheden goed zijn taak te kunnen vervullen. Hierbij zijn een zeer goede rijvaardigheid evenals een uiterst professionele beroepshouding een must. Daarnaast moet men zeer goed onderricht zijn in topografie en heeft men kennis over persoonsbegeleiding en beveiliging. Deze onderwerpen word tijdens de cursus verder uitgediept en uitgebreid. Men leert zich zo soepel mogelijk door het verkeer te verplaatsen op een zeer vlotte manier, dit zo onopvallend mogelijk en de nodige veiligheidsrisico’s in acht nemend.

Er zal veel aandacht aan beveiliging worden besteed van persoonsbeveiliging tot preventieve observaties en zal routeselectie en fasering een onderdeel zijn.

Deze specialistische rijopleiding zal gegeven worden op de openbare weg in Duitsland en Nederland. Ook zullen er trainingen verzorgd worden op het Safety Experience Center (SEC) te Rosmalen en zal op alle soorten wegdekken de bochtentechnieken worden aangeleerd om deze naderhand op de openbare weg te verfijnen.

Om aan de cursus te kunnen deelnemen heeft men vooraf de Executive Options B.V. Rijvaardigheidstraining B gevolgd of een andere gelijkwaardige cursus, tevens heeft men een ruime ervaring op het gebied van directiechauffeur nodig.

Bent U geïnteresseerd..?
Vul het antwoordformulier in of neem contact op met het EXO-rijvaardigheidsinstituut.