Executive Options B.V. besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde informatie. Executive Options B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ten gevolge van onjuistheden en/of problemen veroorzaakt door- of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet, alsmede ingetreden technische storingen. Executive Options B.V. is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door toegang tot deze site.
Vertrouwelijke informatie | Diefstal van digitale bedrijfsgegevens

We leven in een digitaal tijdperk. Haast alle bedrijfsgegevens worden digitaal opgeslagen, verwerkt en doorgestuurd (intranet, internet, e-mail). Veelal kunnen deze gegevens, vrij eenvoudig en zonder toestemming van de rechtmatige eigenaar, worden gekopieerd en oneigenlijk worden gebruikt. Hierdoor kan voor de eigenaar op diverse gebieden grote schade ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan het verlies van exclusieve vertrouwelijke informatie, imagoschade, verzwakking concurrentiepositie, etc.

Door gebruikmaking van de nieuwste technieken, kan Executive Options B.V. u vaak van dienst zijn om dergelijke malversaties op te sporen en te herleiden naar de veroorzaker. Verder kan veelal worden vastgesteld naar welk adres de digitale gegevens zijn verzonden. Bijna altijd worden sporen nagelaten bij de bewerking/verwerking van digitale gegevens.

Ter voorkoming van herhaling van dergelijke zaken, kunnen onze forensisch IT specialisten u adviseren in de beveiliging van uw digitale systemen en documenten.

Indien u meer informatie wenst over deze vorm van dienstverlening, neemt u dan contact op met het kantoor van Executive Options B.V.. Wij zullen u graag vrijblijvend informeren omtrent de mogelijkheden in uw specifieke situatie.